-14.6

Sov en lur i Louiis säng inatt, den är skön.

Idag har det bara varit nationella prov. Idag blev det engelska A. Det gick helt okej tycker jag. Hoppas att det i alla fall blir vg. Annars blir jag ledsen tjej i ögat.

Fett lack på aftonbladet. Kommer bli min nya hatgrej, hata ska man inte, men inte tycka om grej.

Spenderade lite tid med Gunnar idag. Det va jättelänge sen. Vi satte oss framför hans nya brasa och pratade om allt och inget. Det va härligt! Sen kollad vi på The chainsaw massacre in texas och sjöng lite Fly on the wings of love. Mycket vackert må jag säga.

Så kan jag säga att när jag blir stor ska jag bli en jättecool mor!

Imorgon är det ingen skola heller. Det är ett feting +! Men ett feting - är att jag inte har något nikotinbegärsdämpande. Så det kanske blir att man måste åka in till staden och våldgästa Louii och Benjamin. hehe

hee

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/362847/sarahli?claim=7nte4cttdgm">Följ min blogg med bloglovin</a>

Tänder första ljuset och känner lukten

Idag är det första advent, inte lång tid innan jul, det är helt okej. Sen är det Nyår. Sen är det april, hehe.
Det hände en väldigt nja inte rolig sak men en sak förut. Jag hade precis diskat så hör jag mor min roppa nerifrån köket. Det är vatten över hela golvet. Då har det blivit stopp i avloppet så det är en swimmingpool i hela köket. Vem vill inte ha en innimhuspool! Men nu luktar det avlopp i hela huset, det är ganska mumsigt, inte.
Imorgon är det skola igen, men en ganska skön vecka. Imorgon är en vanlig dag, på tisdag har vi bara nationella i engelsa, på måndag är det studiedag, och sen är det bara torsdag, och fredagspraktik kvar! Helt okej.
Imorgon får jag träffa älsklings Louii igen, har saknat dig hela helgen!!!


Ensam tjej

Sitter i min ensamhet helt ensam, ensam. Min Louii har lämnat mig för att åka till ödet, STÖRSTA dissen. Jag saknar dig, förfärligt tråkigt utan dig, vet inte riktigt hur jag ska klara mig egenom natten. Jag minns inte senast jag spenderade en helg utan dig...


Trött tjej


Sitter hos min älskade Louii medans hon pratar i telefon med Benji. Jag sitter och sneglar lite på Greys Anatomy. Torres har fått en frän frilla, och jag är pissed på Karev för han är bara dum och vill ha sexuellt umgänge.
Imorgon börjar man då klockan 15.00 och ska bara sjunga hela dagen. Jag och Louii ska sjunga sola, If it means

a lot to you. Får hoppas att det går bra.
Men nu ska jag nog springa ut och ta en ciggerill. pöss


Påväg till Ödet (igen)


Ja nu sitter vi här hos Benji i Bynn igen- Han är och packar ihop grejer efter gårdagens fest och jag och Louii sitter och spelar gura och sjunger. Vi ska snart slå på en film. Benji sa att vi skulle titta på Eternal Sunshine. Den lär ju vara bra eftersom Jim Carrey är med. När jag var liten brukade jag fantisera om att han var min storebror. Förlåt riktiga storebror. Jag älskar dig jättemycket.

The Culturenight



Smash into pieces in my heart!

Så skulle jag ju dansa på natten också. Precis innan man åker drämmer man ju in foten i sängen, aj sa jag. Under dansen kände man ju inget, men efteråt gjorde det lite sådär ont på kant. Nu ligger den inpackiterad. Helt wünderbar!

Skrattaellerdö

Världens bästa video ever!!! Munchkin

Hemma

Att vara hemma klockan sex en söndagskväll är något väldigt nytt. Det har jag inte varit på jag vet inte hur länge. Grattis till alla pappor (specielt min) för det är farsdag idag!

Louii i helgen som vanligt, vi gjorde inte så mycket hahah. Sen har jag varit i Nora idag hos min mormor och morfar. Och hemma innan sex som jag har sagt, mycket lustig känsla... nu har jag tappat bort fjärkontrollen också...men nu hittade jag den! Så nu blir det How i met your mother, senare Wanted. Ha det puss!


SNAPP


Såhär kult har vi på en fredagskväll. Nu är det fredagsmys, SNAPP
(För att förstå "det va slut där, jag lovar. Se Mockingbird (cover) )


Blöt

Äsch vad härligt att det regner ute. Blir så mysigt slaskigt med all snö.

Jag har suttit klar i en timme nu och jag vet inte varför jag gick upp klockan 7 när jag inte skulle fixa håret. Btw är det väldigt skönt att inte göra det... Men vill man vara fin får man ta och gå upp en timme tidigare. Nej nu ska jag titta på tv och sen åka iväg till Carlings, cheerios!


Shoppingbegär

Jag och Louii hamnade på Marieberg, det är inte så bra, för jag är inge bra... Har jag pengar så vill jag bara ha massa grejer. We are living in a material world, and I am a material girl! Fast det mesta var sådant som jag faktiskt behövde (väldigt gärna villat ha sen en tid tillbaka) Tack bebis för den sena 1:års presenten. Älskar dig!


Och en bild från gårdagens mat hos Louíi. Makaroner i rödvinssås/tomatsås. Åhhh så gott!


Inget att lita på


Dags att dra fram varjfättan från förra året snart. Nej jag känner att den inte är jag i år. Inte än i alla fall. Blir mössan från Carlings på fredag istället.
Jag älskar dethär vädret. Vad mysigt det va när man skulle gå ut efter japanskan. "Åh Louise det snöar". 5 minuter senare står vi och trycker bakom en container. Och värre blev det. När vi skulle hem var det ju flera meter snö utanför lägenheten, och det hade fortfarande inte slutat snöa.

Efter 40 minuters väntan på bussen som inte skulle komma i stormen gick jag hem till Louii igen och dog lite tills mor min hämtade mig. Jag trodde att jag skulle frysa fingrarna av mig, och vintern har bara börjat... Är det sånthär väder imorgon vet jag inte hur taggad jag är på skolan, trotts att jag kommer bli klar med stjortan. Sen blir det usa-flagg-shorts!


Vinn din Xperia

Jag är med i en tävling där man har chansen att vinna fyra olika sorters Sony Ericsson Xperia mobiler. Allt man behöver är en riktigt bra motivation, och här kommer min.
Jag är oftast på benen och ute och åker. Då är det bra att ha en telefon som man kan göra mycket med. Hålla koll på mina vänner genom meddelande och facebook. Uttråkad blir man nog aldrig med alla appar till hands. Min bror har nyligen skaffat sig en Xpera x10 mini pro och jag pillar på den så fort jag får tag i den, vilket inte är särskilt ofta. Min nuvarande mobil är i stort sätt skräp och lever sitt egna lilla liv. Och som fattig student har jag inte på långa vägar råd med någon ny. Därför skulle en mini pro ligga fint i fickan och alltid vara redo att användas.
Vill du också vara med och tävla om din egna Xperia? <--- Tryck då

Längtan



Jag längtar så sjukt mycket till april då jag och storebror ska tatuera oss. Sen blir det bara att fylla kroppen med detta underbara konstnärssätt. Bara låta fantasin och kreativiteten flöda!

Mockingbird (cover)

Såhär kul kan man ha i Bynn efter nattbowling!

Och så fyllde någon

Benjamin fyllde ju 20 små år idag också. Vi öser grattulationer över honom. Lite bättre än ett grattis på fejjan!

Två glada töser i Bynn

Nu har vi kommit hem från Ödeshög. Benjamin var en mycket trevlig värd (trots att jag var tvungen att sova på soffan). Hoppas jag inte var allt för konstig



På en tåg till ödet


 


 

Ja en liten del av våran underbara tågresa påväg till Bynn/Ödeshög

Piraten och Loparden

Lite en uppdatering. Förra veckan var det ju Halloween. Jag var (som ses) Pirat, och Louii var Leopard. Jag har precis samma pose på varje bild. Den har nu blivit en del av den normala vardagen för oss.