Trött

Sitter hos Louii och är helt otroligt trött, och har ont i huvudet. Hon känner sig
lite på kant som jag och vi vill bara sova i tusen år. Men det går inte. Imorgon
ska jag gå upp jättetidigt och åka in till Louii igen och sen ska vi ta tåg, nästan
lika tidigt, till obebodda orter.
Det kommer nog bli bra när vi väl är där, men just nu känns allt så otroligt jobbigt.


I'm not gonna´ be a hater...








Åh jag vill ha sommar


God Jul

I efterskott...
Hoppas folk har haft en lika trevlig jul som jag.
I torsdags kom alla syskon och syskonbarn. Vi spelade wii och hade det trevligt. Jag fick världens sötast juice-förpackning av min äldsta bror, fast den var full med böcker på olika juicer!
Igår firade vi först min morbror som fyller på julaften, och sedan for vi vidare till mormor. Shetans vad gott det var med julmat. Tänk att det var ett helt år sedan sist!

Olyckans lycka

Igår tog jag en liten tur till Jönköping där jag stannade och var med mr.Möller. That
was kind of very very, very awesome! Idag, när han skulle köra mig till tåget i Mjölby
så duger det inte med att vi redan ligger efter i tid, utan det är såklart olyckor på
vägen så vi fördröjs ännu mera. Vi hinner inte fram i tid. Utan han kör mig hela vägen
hem till Pennybridge! Vilket var kul för då behövde vi inte skiljas åt riktigt än. Men
det kändes så sjuktdåligt att behöva lämna honom för attåka hem helt själv...
Under min vistelse fick jag se hans otroliga pannkaks-skils. They were unbelivable! Och
de va goda också! Kommer nog aldrig kunna äta vanliga svensson-pannkakor igen.

Frisörn'

Fick en ny chans att frisera storebror. Blev bättre denna gång tycker jag. Bättre apparatur också, som vi införskaffat i veckan.

Var på Marieberg med hela tjocka familjen idag också. De sista julklapparna blev inhandlade, eller ja en är kvar. Förhoppningsvis så hittar jag den imorgon.
När vi skulle åka hem så svängde vi förbi elgiganten och införsaffade ett Wii också, helt spontant sådär på kant. Det är helt OK tycker man. Fast det har inte blivit spelat på än. Blir väl mor min som ska få spela först tycker jag, eftersom det va hon som köpte det.

Uppfinnarn'

Vad får man om man korsar en Xylofon med en fiskmås?
Jag tror att jag ska bli uppfinnar. Jag kom nämligen på ett nytt instrument igår. Nämligen en:
Och eftersom det är mitt instument så vill jag stava den med Z:ta, för det ser mycket mer fancy pancy ut!
Den har samma funktion som en vanlig xylofon, fast det kommer olika måsläten när man slår på plattorna, som då ser ut som måsar också!

Lev is

Fick en jättefin tygsäck från Carlings igår. Ska sy på axelband på måndag så att det blir en tygväska, för nu drar man ihop den som en gympapåse, inte så användbart.


I mina lungor

Idag när jag kom hem säger mor att jag har något som väntar på köksbordet. Jag rusar ut och vet precis vad som väntar mig: Mina fina skor! Jag fick pröva dem för att se så att de var bra, och de var helt underbara! Jag blev så exalterad att jag fick hicka...
Synd bara att jag inte får dem förens jul, men bara vetskapen av att jag kommer få dem ger mig hicka igen!
Väldigt söt CV bild (antagligen), inte heeeeeeee

Schteeeeeve

Dethär är Joakim.
Han gillar pannkakor, och kaffe. Massa kaffe.
Han har skägg, som är lite rött, det är sött!
Han kollar på south park, precis nu! fast han skriker för att han inte hittar rätt avsnitt, hehe
Han svor nu...
Han är fin, piggelin!

Sjukling

Ligger hemma nerbäddad i sängen nu. Har blivit störtförkyld (enligt mig) och vill bara sova och sova. Men jag måste plugga till japanskaprovet imorgon. Har ingen ork what so ever! Kom också på att det bara är 5 skoldagar kvar (skrev fel igår) och då blir man lite gladare! Specielt då man tänker på 22:dra då det förhoppningsvis blir en rolig dag!
Igår beställde mor min julklapp. Dessa awesome skor!
Fetingtaggad tjej!

Hemma

Nu har jag och Louii kommit hem till Örebro efter åter ett besök i Ödet. Roligare än vanligt, hehe...
Är ganska förkyld. Inte så roligt men det är första gången i vinter så jag är ganska glad ändå!
Imorgon har jag Matteprov. Det känns som att det kommer gå ganska bra. Underbara ekvationer! På tisdag är det Japanskaprov, känns som att det inte kommer gå lika bra...
Men äsch då, det är bara 7 dagar kvar i skolan detta år. Så snart är det LOV, you gotta love it! Fast först måste man ju handla lite fler présents. Det har ju inte blivit av än. Ska nog försöka göra det i veckan så man har det överstökat innan det är dags att ge bort dem. Men ska nog ta en macka eller något. Är lite småhungrig.

Knäpp katt!

Min katt Stitch tog precis med sig en liten levande mus in. Den sitter nu tryggt bakom databordet där ingen når den!

Som jag sa igår så åkte mor och jag till Marieberg idag. Jag kunde inte låta bli att köpa det fina linnet på JC. Jag är så jäklarns svart och trist nu i vinter! Men det är så snyggt! Var också tvungen att införskaffa lite Strepsil för jag vaknade med ont i halsen och vill inte bli sjuk! Jag började också handla lite présents. Blev en till Louii, heheh lite nyfiken va!?

Imorgon händer inget specielt, lite trist. Fast har ingen Engelska och ska såklart vara med Louii, så det är underbart!

Magen säger Om-nom

Var på middag idag på O'Learys som tack för att jag har varit ungdomsledare och sommararbetare (tror jag!). Trevligt att träffa massor med människor man inte har sätt på ett tag. Blev buffe och kladdkaka med grädda(som ran) det va lé delicous!

Imorgon ska en dam komma och prata om en teater som vi kanske ska sy kläder till. Det låter som en väldigt rolig grej, hoppas bara att det är det också! Sen ska jag till Marieberg med mor min och handla lite présents. Ska försöka lirka till mig det snygga linnet på JC också, hehe!


Bror & Jag

Jag och storebror pratar lite myspys. Snart är det dags. Fast bror min måste spara ihop lite pengar först säger han. Blir ingen krog för honom på ett tag, om man kollar på hans inkomst, hehe. Själv är jag ganska tät med undansparade pengar. Så för mig är det bara tiden som spelar roll!

Ber om ursäkt

Ursäkta för den dåliga uppdateringen. Har bara suttit vid datorn under nätterna hela helgen. Då har jag haft såhär roligt:

Igår var jag och Louii på Marieberg. Skulle bli lite julhandel, men jag har inte fått mina pengar en så det blev inget av. Men fick tag i en superfin plane dubblring på JC. LOVE IT. Pasade också på att köpa på mig ett par långrandiga sturmpbuxor till eftersom jag redan har gjort en stor reva i de förra.
Vi har också suttit och spelat Naruto Ultimate Ninja sen igår då Louii köpte det. It's so awesome!

Nu ska jag snart börja gå mot bussen och åka hem. Förhoppningsvis så mötar man någon på vägen som vill köpa cigg. Annars får man försöla överleva tills imorgon!

Ensam tjej, igen

Sitter ensam hemma hos Louii, Hon och Benjamin är på bio, och jag fick inte följa med... jodå det fick jag, men jag skulle dansa! De kommer nog hem snart. Hoppas jag...


Jul

Idag är det första december. Det betyder att det snart är jul och det är dags att slipa på önskelistan. Jag tycker att jag har kommit en bra bit påväg:
silvershampoo, silvershampoo och ändå mera silvershampoo! Jag vill också ha ett par helsvarta kilklackar, men har ännu inte funnit några jag vill ha. Förhoppningsvis kanske man hittar några. Annars vill jag ha pengar som jag ska spara till tattoos och till sommaren som kommer bli helt underbar!

Så ska man ju själv sätta igång att hitta julklappar åt andra snart. Än så länge vet jag bara en sak jag ska köpa till Louii men det är ju 24 dagar kvar. Så det är lugn, eller?